Ponedeljak 30.07.2012.
13:13
J. L. P. - Vesti

Stojanović isključio vodu bolnicama!

- Korporacija me je informisala pred predstavnikom Ujedinjenih nacija da su za isključenje vode dobili podršku od opštine Gračanica, što je mene potpuno iznenadilo, jer mislim da smo tu opštinu svi mi želeli, upravo da bi olakšala život pre svega onima koji nemaju pristup zdravstvenim institucijama, a to je srpski narod i bolesni ljudi - rekla je Trajković.


Gradonačelnik Gračanice Bojan Stojanović kazao je da se ne bavi "insinuacijama i lažima" i da "opština nema nadležnost kada je u pitanju vodosnabdevanje".

Međutim, direktor korporacije Đeljoš Vataj u pisanoj izjavi za "Glas Amerike" demantovao je tvrdnje gradonačelnika Gračanice i napisao da je "opština bila upoznata da će se na njenoj teritoriji vršiti isključenja vode".
 

Bez upozorenja


Desetak radnika regionalne kompanije za vodosnabdevanje Priština u pratnji policije su bez ikakvog objašnjenja i upozorenja prošle nedelje isključili vodu Domu kulture u Čaglavici gde se nalaze KIM Radio, biblioteka i ambulanta Doma zdravlja Gračanica, nakon čega je ova zdravstvena ustanova prestala sa radom.

2024 © - Vesti online