Nedelja 29.07.2012.
23:23
Vestionline

Srbija ponovo ubedljiva protiv Ukrajine

Dobra ideja da igramo u Laktašima - Duda Ivković

Meč je odigran u Laktašima u Republici Srpskoj pred publikom, a košarkaši Srbije su u subotu u utakmici zatvorenog tipa u "Pioniru" pobedila Ukrajinu sa 84:65.

U našem timu najbolji su bili novi kapiten Partizana Valdimir Lučić sa 14 poena i plejmejker moskovskog CSKA Miloš Teodosić sa 12 poena.

"Mislim da je ideja da budemo gosti Republike Srpske bila jako dobra. Želim da zahvalim Miloradu Dodiku, svim košarkaškim ljudima iz Republike Srpske, kao i publici koja je napunila dvoranu i zdušno bila uz nas. Nadam se da smo im se igrom na neki način odužili. Takođe, zahvalan sam i Ukrajincima i njihovom treneru Majku Fratelu. Odigrali smo dobro prvo poluvreme i izvanrednu drugu četvrtinu. Tih deset minuta je bila najbolja igra reprezentacije u dosadašnjem toku priprema. Imali smo i pad u trećoj četvrtini, kada smo dozvolili seriju Ukrajinaca 10:0 i i primili čak 25 poena. Ipak, ne treba zaboraviti da smo ovu utakmicu odigrali bez četiri iskusna igrača, povređenih Krstića i Rašića, kao i Tepića i Ercega koje sam danas odmarao. Minutažu su dobili naši mladi igrači, debitanti. Mislim da su Nedović i Lučić danas ovu priliku dobro iskoristili. Ostaje nam još mnogo rada i prostora za napredak do početka kvalifikacija" ,rekao je Dušan Ivković.

2024 © - Vesti online