Nedelja 29.07.2012.
21:17
Smedia

Danju prosi, uveče se provodi po klubovima

Preko dana u najbogatijim ulicama u Njujorku prosi...
 

Nakon što joj je jedna prosjakinja na ulici izgledala sumnjivo, američka televizija odlučila je da postavi skrivene kamere i sprovede istraživanje. Posle nekoliko dana, došli su do neverovatnih podataka - sve je bila prevara jedne mlade devojke.

Naime, ona je po danu glumila prosjakinju sa štakama u jednoj od najelitnijih njujorkških ulica, Petoj aveniji, gde se nalaze radnje najvećih svetskih brendova. Prolaznici su često vrlo bogati i darežljivi ljudi, pa je za jedan sat dobijala i 50 priloga. Objašnjavala je da je u saobraćajnoj nesreći povredila kičmu, zbog čega ne može da se ispravi i hoda pomoću štaka.

Uveče je spremna za najskuplje izlaske
 

Međutim, kada završi "radni dan", ova "prosjakinja" autobusom odlazi do drugog kraja grada, gde je parkiran njen luksuzni automobil. Kada izađe iz njega, niko je ne bi prepoznao - to je moderno sređena devojka, koja hoda sasvim normalno. I svakoga dana tako…

Kada su je novinari suočili s onim što su otkrili, ona je samo odšetala dalje – poput prave glumice koja ne izlazi iz svoje uloge.

2024 © - Vesti online