Subota 28.07.2012.
08:00
Vesti

Srbin Travolta juri De Nira

 Prvi put zajedno na filmu
 

Priča počinje kad Bendžamin Ford (De Niro), koji usamljenički živi u planinskom kraju Amerike, dobija iznenadnog posetioca, evropskog turistu Emila Kovača (Travolta), koji je navodno zalutao i slučajno nabasao na Fordovu kolibu. Između njih se razvija čudno prijateljstvo, ali sve se menja kad na videlo isplivaju demoni iz prošlosti. Ford pokušava da zaboravi uspomene iz Bosne, a Kovač ima samo jedan cilj - da se napokon osveti Bendžaminu, svom zakletom neprijatelju iz rata. Situacija se dodatno komplikuje kad se u priču uključe i Fordova deca koje glume Milo Ventimilja i Elizabet Olin.


Inače, prvobitno je bilo zamišljeno da se ovaj projekat zove "Šrapnel", da radnja bude smeštena u sedamdesete godine, kao i da bude nastavak sjajnog akcionog filma "Face Off" u kojem glavne uloge tumače Džon Travolta i Nikolas Kejdž. Međutim, scenario je kasnije prerađen, a priča se dešava u sadašnjosti.

Beograđanka piše muziku


Osim "virtuelnog Srbina Travolte", u ekipi je i Beograđanka Selena Arizanović, koja je zadužena za muziku, a radila je na više od 80 holivudskih filmova među kojima su "Rambo" i "Crna dalija". Premijera filma "Sezona ubijanja" se očekuje početkom 2013.

2024 © - Vesti online