Četvrtak 26.07.2012.
14:38
Vestionline, Telegraf.rs

Srpske odbojkašice drsko privedene na doping kontrolu

Nastavak skandaloznih postupaka na Olimpijadi u Londonu

Predstavnici WADA odvojili su sa strane Maju Ognjenović i Jovanu Vesović kao da su kriminalci i sve je bilo vrlo neugodno.

"Nemam komentar ili bolje da se uzdržim. Kao da smo neki lopovi, kao da je neko nešto ukrao. Uleteli su među devojke i ove dve odvukli na stranu. Ne mogu da verujem da se to baš tako radi. Ne znam samo da li uvek i sa svakim postupaju na isti način", izjavio je selektor odbojkašica Zoran Terzić.

On kaže da su još pre puta na Olimpijske igre u Londonu dobili upozorenje da bi nešto slično moglo da se desi.

"Rekli su, to stoji, ali mi ne ide u glavu da baš toliko nemaju stila. I nisam verovao da će se to nama desiti prvog dana boravka u selu", zaklučio je Terzić priču o neprijatnom događaju.

Autobus sa rukometašima Srbije zaustavljen i kontrolisan jer je "zračio"

 

Tehnički direktor rukometne reprezentacije Srbije Vladica Spasojević otkrio je da igrači imaju problem sa nestankom vode u sobama, a opisao je i još jednu neprijatnost kada su snage bezbednosti zaustavile i kontrolisale autobus koji je prevozio srpske rukometaše.

 

"Po prvi put smo osetili šta znači paranoja bezbednosti koja vlada kod britanskih vojnika. Po povratku sa treninga i ulasku u Olimpijsko selo nekome se učinilo da je iz našeg autobusa pojačano zračenje i 20 minuta čekao se stručnjak sa Gajger - Milerovim brojačem, koji, naravno, ništa nije našao", rekao je Spasoјеvić.

2024 © - Vesti online