Sreda 25.07.2012.
14:30
Vestionline, Beta

Prosinečki: Protiv Naftana sve zavisi od nas

Tek ulaze u takmičarski ritam - igrači Crvene zvezde

"Mnogo smo analizirali Naftan i sigurno je da znamo sve njihove vrline i mane, ali sve ipak zavisi samo od nas. Ne zanima me kako će oni da odigraju ako mi budemo na pravom nivou", rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Marakana.

Zvezda je u prvoj utakmici prošle nedelje pobedila u gostima sa 4:3, a Prosinečki je istakao da mu se ne sviđa što se u Srbiji "pravi fama" kao da je njegova ekipa izgubila taj meč.

"Mi smo pobedili tamo sa 4:3, a ovde se pravi fama kao da su oni slavili. U prvom poluvremenu smo odigrali fenomenalno, ali ne treba zaboraviti da mi još nismo u takmičarskom ritmu. Smeta mi i to što se posle samo jedne greške priča da Jovan Krneta i Nikola Maksimović nisu igrači za Zvezdu. Zaista verujem da imamo dobru ekipu, najbolju u Srbiji, igrači su mladi i kroz utakmice će postati
sve bolji", kazao je trener crveno-belih.

Prosinečki je istakao da mu nije bitno što je Naftan poslao "protesno pismo" Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) u kojem je taj beloruski klub kritikovao suđenje u prvoj utakmici i dodao da očekuje veliku podršku publike na prvom meču na svom stadionu u novoj sezoni.

Jedan od najboljih igrača Zvezde iz prve utakmice protiv Naftana, Darko Lazović rekao je da je važno da njegova ekipa na pravi način počne utakmicu i da tako neće biti problema.

"Važno je da otvorimo utakmicu kao u Belorusiji. Moramo da izbegnemo padove u igri i ubeđen sam da ćemo zabeležiti pobedu i proći dalje", rekao je Lazović.

Crvena zvezda dočekuje Naftan u četvrtak u 20.30h na stadionu u Ljutice Bogdana.

2024 © - Vesti online