Sreda 25.07.2012.
09:10
Vesti

Spuštenih gaća plašio devojke

 Liftadžija iz 2009. Silovao žene u liftu
 

U policiji su saslušane napadnute devojke i mlađa je ispričala da je manijak spopao u liftu. Otkopčao je pantalone i skinuo gaće. Zatim se uhvatio za polni organ i pokazivao ga zgranutoj devojci.

- Želeo je da ga ona gleda dok drži polni organ. Pobegao je čim je devojka zavrištala.
 

Pretres tela na parkingu


U isto vreme drugi manijak, obučen u policijsku košulju sa motorolom u ruci, spopao je šest devojka. Predstavljao se kao policajac, legitimisao ih i tražio da rašire noge i pokažu šta kriju pod suknjom. On ih je odvodio na zaklonjen parking i naređivao im da se skinu, a onda zagledao osvetljavajući baterijskom lampom i pretvarajući se da traži drogu. Nijednu od devojaka lažni policajac nije dodirivao.

Manijak je potom rešio da bolesne nagone zadovolji negde drugde. Izašao je iz lifta i krenuo Zemunom. Na ćošku zgrade naišao je na devojku od 20 godina.


- Pribio je uza zid zgrade i sa uplašene žrtve strgao brushalter. Opet je otkopčao pantalone, skinuo gaće i hvalio se polnim organom. Ni nju nije silovao, jer ga je ogrebala nekoliko puta po licu. Nije dala na sebe i bila je hrabra i otresita - kažu u policiji.


Policija se potom dala u potragu za napasnikom. Imali su detaljan opis, te su ga ubrzo i uhapsili. On je saslušan i određen mu je policijski pritvor od 48 sati.
Prema nezvaničnim informacijama on je priznao da je u liftu skinuo gaće jer mu se "devojka jako dopala". Međutim, negirao je da je nedaleko od nje napao drugu devojku. Rekao je da ga ova druga nepravedno optužuje i da joj on nije pocepao grudnjak.


Poslednji beogradski manijak, o kojem su pisali mediji bio je 35-godišnji Milomir Nenadović, koji je tokom 2009. godine napadao po Konjarniku, i to žene ispred liftova. Silovatelj bi ušao sa žrtvom u lift, zaustavljao ga na nekom od međuspratova i onda se iživljavao. Posle sedmodnevne potrage, manijak je uhvaćen u iznajmljenom stanu u beogradskom prigradskom naselju Jajinci.

2024 © - Vesti online