Utorak 24.07.2012.
16:52
Beta

Otkriven mladić koji je pisao grafite o drogi

Cenovnik koji je osvanuo na školi u Čačku

Policija je u saopštenju navela da je o tome obavestila zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, već po privatnoj tužbi oštećnog.

"Ipak, policija nastavlja intenzivan rad na pronalaženju tog mladića kako bi utvrdila da li je grafit nastao kao gruba šala koja je uznemirila građane ili će možda policiji pružiti informacije značajne za borbu protiv narkomanije", navodi se saopštenju.

Policija u saopštenju nije navela ime mladića za kojim traga i dodala da na području Čačka ne postoje organizovane kriminalne grupe koje se bave prodajom narkotika.

Policija je takođe dostavila podatke o količini zaplenjene droge u prvih šest meseci ove godine. U tom periodu podneta je 31 krivična prijava protiv 33 osobe zbog sumnje da su izvršili krivična dela u vezi sa drogom.

Za vikend se u Čačku na zidu u blizini srednje Prehrambeno- ugostiteljske škole pojavio grafit sa ispisanim cenama droga. Nacrtana je i prodavnica droge sa natpisom "STR Lerdi".

2024 © - Vesti online