Utorak 24.07.2012.
12:00
S.A. - Foto:

Neizvesnost u domu Milenkovića





 

Prilog od 150 evra obezbeđen je na sportskim susretima Srba u Lincu, a 150 evra dar je KUD Karađorđe iz Beča.


Ovih dana, u beogradskom Dopisništvu "Vesti", Bojanu Milenkoviću, Nikolajevom tati, uručen je i prilog od 150 evra koje je za njegovo lečenje namenio Stojan Stamenović iz Fesenhajma kod Frankfurta.
 

- Hvala dobrim ljudima koji pokušavaju da pomognu mom sinu da ode na operaciju koja bi mogla da mu promeni život. Kao roditelji činimo sve, svakodnevno vežbamo sa njim, želimo da bude u dobrom stanju do operacije za koju je neizvesno kada će biti obavljena. Prvo u Beogradu moramo da rešimo problem sa šantom u glavi koji se izvukao, što je na sreću na vreme uočeno - kaže Bojan Milenković, koji nema stalno zaposlenje i porodicu izdržava radeći kao građevinski radnik kad god mu se pruži prilika za to.

POZIV DONATORIMA


Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Za operaciju u Beču potrebno je 24.000 evra, a ne samo 16.000 koliko je prvobitno bilo predviđeno i prikupljeno u akciji Humanitarnog mosta. Porodici Mileković sada nedostaje oko 6.000 evra, a oni se nadaju da će taj novac biti prikupljen u najskorije vreme.
 

Ono što je sigurno je da će im tokom boravka u Beču gostoprimstvo pružiti Goran Stevanović iz Beča koji je u stalnom kontaktu sa Milenkovićima i pokušava da animira ljude dobre volje da se pridruže akciji za pomoć dečaku iz Lapova.

2024 © - Vesti online