Ponedeljak 23.07.2012.
21:41
Mondo

Strelci sa OI: Odlični uslovi u Londonu

Sviđa im se u Londonu - Zorana Arunović i Jasna Šekarić

Prvi sportisti iz Srbije koji su stigli u olimpijsko selo u Londonu su strelci Jasna Šekarić, Zorana Arunović, Bobana Veličković, Andrea Arsović, Ivana Maksimović, Andrija Zlatić, Nemanja Mirosavljev i Damir Mikec.

Oni redovno treniraju i pripremaju se, budući da će biti prvi članovi Olimpijskog tima Srbije koji će nastupiti u Londonu.

Već u subotu, 28. jula, na strelište će izaći Andrea Arsović i Ivana Maksimović u disciplini vazdušna puška, kao i Andrija Zlatić i Damir Mikec u disciplini vazdušni pištolj.

Sedmostruka učesnica Olimpijskih igara, Jasna Šekarić, kaže da joj se olimpijsko selo dopada, iako je manje od drugih u kojima je bila.

"Nismo još videli sve, ali ovo što smo do sada obišli mi se baš dopada. Za sada najveći deo dana provodimo na treninzima jer smo zbog toga ovde. Moje takmičenje se završava 1. avgusta i tada ću sigurno imati vremena da obiđem i druga borilišta", izjavila je Šekarićeva, koja će sedmi put u karijeri nastupati na Olimpijskim igrama.

I Zorana Arunović je prokomentarisala olimpijsko strelište.

"Ovo strelište mi nije ostalo u lepom sećanju posle Svetskog kupa u aprilu. Sada su organizatori ispravili neke nedostatke na koje smo im ukazali i uslovi za pucanje su mnogo bolji. Nadam se da će nas i vreme poslužiti", rekla je srpska reprezentativka, a prenosi sajt Olimpijskog komiteta Srbije.

2024 © - Vesti online