Ponedeljak 23.07.2012.
10:52
D. Dušanić - Vesti

Baja: Vreme mi je za ženidbu

 Baja se ne ženi, nego se udaje : Nedeljko Bajić

- Godinama sam u porodici bio bela vrana, a sad sam crna ovca - jedini nisam oženjen. Majka me pritiska u poslednje vreme da bi red bio da prigrli mog naslednika, mada je ona bogata žena, jer je postala već prabaka.

Tri nova spota


- Publika će uskoro videti tri moja nova spota za pesme sa CD "Album dragih uspomena" koji sam objavio dve godine. Snimali smo malo u studiju, malo po Beogradu, ali i na drugim destinacijama. Spremam i naredno izdanje, ali ne žurim. Pa, ovaj mi je album još novi - kaže Baja.

Imam dva brata i dve sestre koji su se na vreme oženili i udali, ali bi ona i mene da vidi kao čoveka koji ima svoju porodicu, ženu i decu. Iskren da budem, što sam stariji, imam veću potrebu da pored sebe imam osobu sa kojom bih sve delio u životu. Čini se da je zaista došlo vreme za moju ženidbu - iskren je Baja, ali o budućoj ženi ne želi da kaže ni reč.


- E, to ne želim da otkrivam! Dosad sam uspešno odolevao da svoju privatnost zadržim za sebe, tako bih da ostane i ubuduće. Nikad me nije zanimalo da komentarišem rad drugih, niti se petljam u živote kolega, saradnika, prijatelja. Uvek sam gledao svoja posla i pevao. Ako vam je baš stalo vi napišite da se Baja ne ženi, nego se udaje. I to za bogatu miraždžiku! Kad se budem zadesio pred matičarem, a siguran sam da ćete to nekako saznati, onda ćete videti i ko je mlada!

2024 © - Vesti online