Nedelja 22.07.2012.
21:51
Smedia

Uverio žene da sprečava rak masažom dojki

Serđi Benajon za sebe tvrdi da je reinkarnacija Leonarda da Vinčija
 

Serđi Benajon (48) iz australijskog grada Lismorea, bivši instruktor tenisa koji nema nikakvu medicinsko obrazovanje i koji veruje da je reinkarnacija Leonarda Da Vinčija, zgrće pravo bogatstvo tako što masira ženama grudi.

Benajon je pripadnice lepšeg pola uverio da njegovi tretmani sprečavaju rak dojke i nudio im takozvanu ezoteričnu masažu kojom, tvrdi, poboljšava protok energije. Jednako neverovatan deo priče kaže da, iako nema baš nikakvog dokaza da njegova terapija zaista deluje, pacijentima njegovu masažu sufinansira Ministarstvo zdravstva, što drugim rečima znači da sve to još plaća država.

Ali, tu nije kraj gotovo neverovatnim informacijama. Benajon je u biznis uključio i ćerku Natali (22), koja za 70 dolara po satu razgovara s jajnicima pacijenata! Za Natali se ne zna čija je reinkarnacija, ali zato pacijentima tvrdi da je njegova druga ćerka Simone ponovno rođeni Vinston Čerčil.

Kako bilo, Benajon se ovih dana našao na udaru javnosti jer ga je devet muškaraca optužilo da je razorio njihove veze. Upozoravaju da je 'Leonardo Da Vinči' izgradio kult i da smatra sebe božanstvom, te ističu da menja životne navike svojih pacijenata kako bi ih mogao kontrolisati. On naravno takve optužbe poriče i tvrdi da je odlazak kod njega stvar izbora i da ga je spremno braniti oko dve hiljade ljudi.

2024 © - Vesti online