Nedelja 22.07.2012.
10:47
rts rs

Bobi Kristina nastavlja majčinim stopama

Njen prirodni talenat i spontanost osigurali su joj dobre kritike
 

Bobi Kristina Braun, ćerka preminule pevačice Vitni Hjuston i muzičara Bobija Brauna, nakon tragične smrti majke i bolnih meseci koji su usledili, ponovo staje na noge.
 

Popularna devetnaestogodišnjakinja je zablistala u epizodnoj ulozi u seriji For Better Or Worse (U dobru i zlu).

Serija se fokusira na svakodnevne probleme bračnog para Markusa i Anđele Vilijams. Bobi Kristina se pojavljuje u jednoj epizodi i glumi ćerku stiliste salona koji vodi glavna uloga, Anđela.

Tvorac serije, Tajler Peri, izjavio je da je uloga dopisana specijalno za nju.

Kao porodični prijatelj, Peri je bio upoznat sa problemima i bolom Bobi Kristine koji su usledili nakon smrti njene majke, i odlučio je da ispuni njen davnašnji san: dao joj je ulogu.

Glasine o psihičkom slomu mlade glumice i njeno neprofesionalno ponašanje na setu obeležili su snimanje serijala, iako to sam Peri nikada nije potvrdio.

Bobi Kristina je ubrzo po emitovanju epizode dokazala da krv nije voda. Poput svoje majke koja je davne 1992. godine zablistala u filmskom hitu Telohranitelj, uspela je da ukrade scenu starijim i iskusnijim glumcima serije.

Njen prirodni talenat i spontanost osigurali su joj dobre kritike, baš kao i svojevremeno Vitni Hjuston koja je ulogom u Telohranitelju zaslužila mesto u filmskoj istoriji kao najbolji naturščik.

2024 © - Vesti online