Subota 21.07.2012.
21:51
Večernje novosti

Prostitucija cveta za vreme “Egzita”

Foto - arhiva: Devojke iz svih krajeva Srbije dolazile su da "rade" u Novom Sadu za vreme festivala, a bilo je i "radnica" iz inostranstva
 

Kako pišu beogradske “Večernje novosti”, u pitanju je pet novosadskih hotela, gde su zaposleni podvodili elitne prostitutke, za procenat od 20 do 50 odsto, imućnim gostima hotela, među kojima je najviše bilo učesnika “Egzita”.


Recepcionarka B. Ž. kaže kako su devojke iz svih gradova Srbije stigle uoči “Egzita” u Novi Sad.


- Dolazile su u hotel nekoliko dana pre početka festivala i ostavljale kontakt na recepciji, kod konobara, sobarica i svih onih koji su u direktnom kontaktu sa gostima hotela - priča B. Ž, koja na recepciji jednog hotela u blizini Železničke stanice radi tri godine. - Onaj ko bi baš nju pozvao kada gosti zatraže društvo dobijao bi dobar procenat, od 20 odsto ako je cena usluga 150 evra, što je najniža tarifa, do 50 odsto za one prvoklasne prostitutke koje svoje usluge naplaćuju oko 800 evra.
 

I strankinje radile

Prema pisanju ”Večernjih novosti”, koje se pozivaju na nezvanične podatke iz policije, hosteli i pojedini kafići u Petrovaradinu bile su za vreme ”Egzita” stecište najnižeg vida prostitucije. I pojedine strankinje su se priključile domaćim devojkama i pružale seksualne usluge po ceni od 10 do 50 evra.

Devojke su, kako je ispričala, dolazile iz Kikinde, Niša, Kragujevca, Velike Plane, Bečeja, Subotice, a najviše ih je bilo iz Beograda i Novog Sada.


Da je među mušterijama bilo najviše VIP učesnika “Egzita”, potvrđuje i vozač koji je bio angažovan na prevozu izvođača i bendova od aerodroma do hotela, potom od hotela do Petrovaradinske tvrđave, pa opet nazad do hotela.


- Čuo sam od jednog poznatog crnačkog benda, koji je nastupao prve večeri na festivalu, kako su prepričavali bahanalije sa dve plavuše bliznakinje - priča ovaj profesionalni vozač.

2024 © - Vesti online