Subota 21.07.2012.
23:32
Vestionline, B92

"Delije" u avionu isprozivale Krnetu

Na meti navijača - Jovan Krneta

Mladi štoper napravio je nekoliko grešaka protiv Naftana koji je od 0:3 stigao do 2:3, što su mu navijači zamerili i vređali ga prilikom povratka u Beograd.

Grupa pristalica "crveno-belih", koja je sa ekipom putovala avionom, uputila je niz prozivki na račun mladog defanzivca, koji, međutim, nije želeo da komentariše događaj na aerodromu u Vicebsku, piše "zurnal.rs".

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Naftana igra se u četvrtak od 20.30 časova na "Marakani".

Zvezda ima prednost od 4:3, a Naftan se žalio UEFA da im nije priznat čist gol, i da su sudije direktno uticale na rezultat.

Zvezda odredila cene ulaznica za Naftan

 

Uprava Crvene zvezde odredila je cene ulaznica za revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv beloruskog Naftana.


Karte će biti puštene u prodaju od ponedeljka na blagajnama stadiona, najjeftiniji su "sever" i "jug" koji će se prodavati po ceni od 400 dinara. "Istok" košta 600 dinara, dok će bočni delovi "zapada" biti prodavani po ceni od 800 dinara. Centralni deo "zapada" koštaće 1.000 dinara.

Karte za utakmicu će moći od ponedeljka da se kupe i na sajtu iticket.rs.

2024 © - Vesti online