Subota 21.07.2012.
19:42
Alo

Ava: Tuđmanov unuk je osramotio dedu!

Učesnica Survajvera i hrvatska starleta Ava Karabatić
 

- Ja sam imala 11 godina kada je naš predsednik umro i ne mogu da verujem da njegov unuk tako nešto radi. Pa niko normalan to ne bi uradio! Njegov deda je bio veliki vođa, pobogu, predsednik! Šokirana sam. Mislim i da je više osramotio naciju nego što nije - izjavila nam je doslovce starleta, koja je u rijalitiju "Survivor" ostala upamćena po tome što je bila pobednica odabrana od strane gledalaca, ali i po čestom obnaživanju.


- Ja sam vrlo konzervativna i tradicionalna devojka kada je reč o tim stvarima. Ja nemam svoj porno-snimak, hvala bogu. Stvarno mislim da je strašno kada nekome slučajno procuri takav snimak, a tek namerno, to još nisam čula. Ne poznajem tog čoveka, ne znam ni kako izgleda, ne znam šta mu je u glavi, ali mislim da to stvarno nije lepo. Nije lepo- tvrdi Ava, koja dodaje da ipak ne bi sudila nikom ko se odluči na takav potez.


- Znate šta, neću ja da mu sudim, ali nije on klinac. Mada, možda ga je nešto nateralo na to, ko zna. Koliko znam, nije maloletan. To stvarno nije lepo - zaključuje Ava o unuku Franje Tuđmana na kraju razgovora za "Alo!“.

2024 © - Vesti online