Četvrtak 19.07.2012.
12:25
Press

Zaveli red za samo dva dana

Lokalna vlast u gradu na Moravi formirana je iz četvrtog pokušaja. Sve političke opcije bile su u igri. Za formiranje skupštinske većine borilo se osam stranaka i udruženja. Pregovarao je ''svako sa svakim". Vlast su formirali GG ''Ravanica", SPS-JS, PUPS, URS I DSS. U opoziciji su ostale dve vodeće stranke na republičkom nivou, SNS i DS, zajedno sa lokalnim udruženjem ''Morava grad", navodi ''Pres''.

Foto: Ilustracija


 

Radosav Đorđević, predsednik GG ''Ravanica" i direktor istoimene ćuprijske fabrike i novoizabrani zamenik predsednika opštine, kaže za ''Pres'' da je ispunjenje predizbornih obećanja započeo odmah po stupanju na dužnost.

- Situacija u gradu bila je katastrofalna. Naložili smo komunalnim službama da grad operu i očiste. Ulice i trgovi nisu detaljno sređivani nekoliko godina. Javna higijena je sad vidljivo bolja. Asfaltiraju se staze u Moravskom parku, uređuje kupalište na Moravi, intenzivirani su radovi na obnovi i rekonstrukciji gradskog bazena - kaže Radosav Đorđević i dodaje.

- U opštinskoj upravi zaveli smo striktno poštovanje radnog vremena, što do sada nije bio slučaj. Uprava će za kratko vreme postati efikasna, a činovnici će sve zahteve građana rešavati u roku. Ako to u nekom predmetu ne bude slučaj, svaki nezadovoljni građanin neka mi se odmah lično obrati.

2024 © - Vesti online