Četvrtak 19.07.2012.
10:02
Vestionline, Blic

Arnesen: Slučaj Rajković nije zatvoren

Sportski direktor Hamburga veruje u drugačiji epilog u vezi Rajkovića

Nada za Rajkovića, odnosno moguće pomilovanje, pojavilo se posle izjave sportskog direktora kluba, Danca Frenka Arnesena, kome se nije dopalo to što je trener sam i na svoju ruku doneo odluku o izbacivanju, dok je on bio na odmoru.

"Moraćemo veoma ozbiljno da pristupimo rešavanju ovog problema. Slobodan je igrač u kog smo uložili mnogo novca i to ne sme da se zaboravi. Sa druge strane, kako sada postupimo, tako ćemo morati u svim budućim incidentima. Pričaću sa našim trenerom, pa ćemo videti šta ćemo da uradimo povodom ovog slučaja", rekao je sportski direktor HSV-a Frank Arnesen, koji je najviše "kumovao" pri transferu Rajkovića iz Čelsija, gde je takođe bio sportski direktor.

Podsetimo, Rajković je suspendovan od strane uprave Hamburga i prebačen u amatersku ekipu, nakon što je prošlog petka na treningu povredio saigrača Tolgaja Arslana, pošto se sukobio sa reprezentativcem Koreje Heung Min Sonom.

Srpski fudbaler je pokušao da udari Korejca, ali se on izmakao i glavom udario Arslana, koji je bez svesti i sa razbijenom arkadom pao na zemlju.

2024 © - Vesti online