Četvrtak 19.07.2012.
08:00
Večernje novosti

Šminka za svež i blistav izgled

Za oči koristite senke koje su najsličnije boji kože. Na jagodice nanesite rumenilo u koralnoj nijansi, a na usne providan ili sjaj u boji kajsije
 


* Umesto pudera na lice nanesite nove multifunkcionalne kreme koje savršeno prikrivaju nepravilnosti, neguju kožu i štite je od sunca. Ovaj preparat treba da se nanosi u tankom sloju i da se dobro razmaže. Ako imate podočnjake, pre ove kreme nanesite malo korektora. A na kraju stavite na T zonu (čelo, nos, bradu) puder u prahu sa sitnim svetlucavim česticama.


* Za oči koristite senke koje su najsličnije boji kože. Vizažisti preporučuju nijanse kajsije, breskve i korala. Možete da ih kombinujete sa bež i belom senkom. Tekstura je takođe važna, zato izbegavajte masne senke, bar u dnevnom mejkapu.


* Na jagodice nanesite rumenilo u koralnoj nijansi, a na usne providan ili sjaj u boji kajsije. Za kraj na celo lice dodajte malo bronzera koji najviše odgovara vašoj puti. Pažljivo ga nanesite i ne preterujte, jer sa njim možete da dobijete i kontraefekat.

2024 © - Vesti online