Četvrtak 19.07.2012.
08:00
zadovoljna.hr, Vestionline

Saveti za luđi orgazam

Opustite se, eksperimentišite i orgazam je zagarantovan!

Penetracijom do eksplozivnog orgazma

Dugotrajna, senzualna penetracija je veoma poželjna. Pre nego što partner krene u akciju, stavite jastuk ispod zadnjice, a klitoris namažite lubrikantom, čime ćete mu omogućiti lakši pristup do G tačke. Zamolite ga da lagano penetrira i radi kružne pokrete, masirajući vaš klitoris.

Strast i nežnost- nepogrešivi izbor

Mešavina senzualnih pokreta i poljubaca po intimnim delovima tela recept su za siguran orgazam. Kad ste blizu vrhunca, recite mu da uspori i izljubi vas - intimni poljubci pomoći će vam da se opustite. Potom, neka superbrzim pokretima ulazi i izlazi iz vas, pa ponovo uspori i krene s poljubcima. Na samom kraju promenite položaj, sedite na njega... i vrhunac je zagarantovan!

Donjim vešom do vrhunca

Ostavite na sebi donji veš što je duže moguće. Neka vam dečko liže delove tela oko gaćica i grudnjaka, istovremeno stimulišući klitoris. Nakon samo nekoliko minuta jasno mu dajte do znanja da želite akciju. Dok ulazi u vas masirajte svoje bradavice i stisnite njegovu guzu jače k sebi - eksplozivni orgazam je nakon ovoga neizbežan.

Položaj na kojem će vam klitoris biti zahvalan

Dok je na vama, stavite noge preko njegovih ramena - ulaz do G tačke je tako slobodan. Čvrsto se odgurujte petama, čime ćete ga naterati da vas snažno pritiska telom. Potom se podignite donjim delom tela i dajte mu svu slobodu da penetrira, zadržite se neko vreme u tom položaju i svršite zajedno!

2024 © - Vesti online