Sreda 18.07.2012.
10:03
Vestionline

Vermezović: Ništa nismo prepustili slučaju

Dobar meč na Malti - Vladimir Vermezović

Crno-beli su pobedili Valetu 4:1, ali je u njihovoj svlačionici posle utakmice vladala tišina, tuga i neverica zbog porodične tragedije koja je zadesila golmana Vladimira Stojkovića.

Igrači srpskog prvaka nisu imali snage da daju izjave, a prisutnim novinarima obratio se trener Vladimir Vermezović.

"Momci su izuzetno ozbiljno pristupili meču, nisu ništa prepustili slučaju. Šteta za taj jedan gol što smo primili, popustila je za trenutak koncentracija, ali i pored toga odigrali smo dobar meč i verujem da će to u revanšu u Beogradu biti još ubedljivije", rekao je Vermezović.

Partizan je dva od četiri gola postigao posle prekida, a strelci su bili štoperi.


"Znali smo da su na prekidima nešto slabiji, iako im je to do sada bila odlika. Bilo je i pored golova mnogo lepih akcija i šteta je što još neku nismo krunisali golom. Što se tiče revanša u Beogradu, biće to odlična prilika da pružimo šansu nekim mlađim igračima", rekao je Vermezović.

Iznenađenje je bilo što u startnoj postavi nije bilo Saše Ilića, a igrao je Goran Lovre.

"Bilo je planirano da Ilić zaigra u drugih 45 minuta, jer je on naš džoker. Ali, ispostavilo se da je povreda primicača Lovrea ipak ozbiljnija i izdržao je toliko koliko je izdržao. Što se Ilića tiče, svoj posao je odradio baš onako kako treba", zaključio je Vermezović posle trijumfa nad Valetom (1:4).

2024 © - Vesti online