Utorak 17.07.2012.
22:15
Srna

Ulcinj: Muškarci sa Kosova silovali devojčice iz Nemačke

Vaspitačica prijavila nestanak devojčica, pronašli ih tek sutradan ujutru

Reč je o 33-godišnjem N. B. iz Kosova Polja i 20-godišnjem S. B. iz Prištine, koji je nastanjen u Solingenu u Nemačkoj. Pretpostavlja se da su devojčice upoznali 15. jula na Maloj plaži u Ulcinju, posle čega su ih odveli u noćni klub, a potom i u iznajmljenu sobu u naselju Đerane gde su ih silovali.

N. B. je osumnjičen za silovanje 13-godišnje devojčice iz Nemačke, a S. B. da je na štetu 14-godišnje devojčice iz Poljske sa boravkom u Nemačkoj počinio krivično delo navođenje maloletnog lica da prisustvuje vršenju krivičnih dela protiv polne slobode.

Osumnjičeni su potom nameravali da napuste crnogorsku teritoriju i pobegnu na Kosovo, ali su ih pripadnici kriminalističke i granične policije brzo identifikovali i uhapsili.

U saopštenju se navodi da je vaspitačica u letnoj školi iz Nemačke čiji polaznici borave u Ulcinju u nedelju, 15. jula, obavestila Dežurnu službu Ispostave Ulcinj da su se dve devojčice protivno njenom znanju i odobrenju udaljile u nepoznatom pravcu. Devojčice su pronađene juče i sa njima su razgovarali policijski službenici.

2024 © - Vesti online