Utorak 17.07.2012.
20:35
Blic

Džeremi Ajrons na večeri s Ganićevom ćerkom

Džeremi i Emina Ganić na Sarajevo film festivalu

Džeremi Ajrons podigao je prašinu kada je viđen u društvu Emine Ganić, ćerke Ejupa Ganića, na večeri u "Restoranu 360" u Dubrovniku. Iako su večerali sa prijateljima, Džeremi i ćerka kontroverznog političara kasnije su sami otišli u šetnju i obilazak grada.

Zaključujući na osnovu onoga što vidomo na fotografijama, možemo reći da su se prilično zbližili i dobro provodili. Glumac je u Dubrovnik svratio posle boravka na Sarajevskom filmskom festivalu u čijoj je organizaciji Emina Ganić.

Ejup Ganić je bio član ratnog predsedništava Bosne i Hercegovine i optužen je da je imao vodeću ulogu u napadu na konvoj jugoslovenske vojske kada je ubijeno više od 40 ljudi 1992. godine u Sarajevu.

Šetnja udvoje Dubrovnikom: Ajrons i Ganićeva

On je u martu 2010. uhapšen na aerodromu u Londonu. Pušten je dva dana kasnije uz kauciju od 300.000 funti i obrazloženje sudija da je njegovo hapšenje bilo politički motivisano. Međutim, godinu dana kasnije sud u Vestminsteru zabranio je njegovo izručenje, a on je izjavio da Bosna i Hercegovina treba ponovo da pokrenu tužbu za agresiju protiv Srbije.

Vest da slavni glumac provodi vreme sa ćerkom kontroverznog političara negativno je dočekana u Britaniji. "Dejli mejl" uz naslov "Recept za katastrofu" prenosi vest o njihovom izlasku. Inače, Ajrons je oženjen glumicom Šinejd Kjuzak sa kojom ima dva sina.

2024 © - Vesti online