Ponedeljak 16.07.2012.
22:52
24 Sata

Imate li stomak za novu sezonu rijalitija?

Bojana Stojković uskoro rialiti zvezda
 

Iako se zbog loše gledanosti rialitija mislilo da su se domaće televizije okanule ovog formata, čini se da interesovanje postoji i dalje, te nam se sprema uzbudljiva jesen.


Očajne domaćice


Po uzoru na slavnu TV seriju, stvoren je rialiti “Prave očajne domaćice”, koji će se prema nekim spekulacijama snimati i kod nas. Šou traje 45 dana, a cilj je da se gledaocima predstavi stvarni život žena iz javnog života koje kamere prate 24 sata na dan. Već se šuška da će jedna od “očajnih domaćica” biti Bojana Stojković, supruga golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

Prvi glas Srbije
Šou koji promoviše pevačke talente, ponovo ćemo gledati na Prvoj televiziji s jednim novim licem u žiriju, budući da je Aleksandra Radović zamenila Lenu Kovačević, koja očekuje bebu. Više hiljada kandidata već je prošlo preliminarne audicije, ali će se samo najbolji predstaviti TV publici.


Farma
U toku su pripreme i za četvrto izdanje jednog od najkontroverzniih šou-programa, koji svake godine iznedre skandale. Sa TV Pinka stigla je i vest da se već vrši selekcija potencijalnih farmera među domaćim poznatim ličnostima, koje će se odreći luksuza i otići na imanje u Lisovićima.

Ja imam talenat
Na Prvom programu RTS-a emitovaće se još jedna sezona šou programa “Ja imam talenat”, a broj prijavljenih kandidata za ovaj krug je premašio sva izdanja ovog šou-programa do sada. Novina je i to što će se audicije ovoga puta snimati u narodnom pozorištu umesto u Pozorištu na Terazijama.


Sami u tami
Ovaj serijal je naša publika već mogla da upozna na kablovskom kanalu TLC, a za domaće tržište će ga najverovatnije realizovati i adaptirati “Prva” televizija. Tri momka i tri devojke ulaze u luksuznu vilu na tri dana, ne bi li pronašli svoje idealne partnere. Upoznaju se isključivo kroz razgovor u mračnoj prostoriji, bez fizičkog kontakta.

2024 © - Vesti online