Ponedeljak 16.07.2012.
14:17
Vestionline, novosti.rs

Partizan na Malti bez Smiljanića, Lazevskog i Miljkovića

Odlučio se za mlade snage - Vladimir Vermezović

Trojica fudbalera, koji su pre dve godine bili standardni prvotimci Partizana tokom kvalifikacija i takmičenja u Ligi šampiona - Milan Lola Smiljanić, Aleksandar Lazevski i Aleksandar Miljković, nisu na spisku putnika za prvi evropski meč srpskog šampiona u predstojećoj sezoni!

Na spisku trenera Vladimira Vermezovića se našlo 20 igrača, koji će se sutra uveče suprotstaviti Valeti.

Umesto pomenute trojice igrača, na spisak su uvršćeni mladi Stefan Aškovski, Miloš Jojić i Aleksandar Mitrović, koji je usled neizvesnosti u vezi sa sertifikatom Mohameda Zabije (postoji mogućnost da ide kao 21. na spisku) dobio priliku da konkuriše u najjačem sastavu.

Vermezović je isprava imao ideju da na Maltu povede samo dva čuvara mreže, ali je ipak promenio odluku, pa će, uz konsultaciju sa trenerom golmana Darkom Belojevićem birati između Vladimira Stojkovića, Radiše Ilića i Nikole Petrovića.

Pored Smiljanića, Lazevskog i Miljkovića, u avionu za Maltu neće biti Dejana Babića, Stefana Savića, Filipa Kneževića, Branka Pauljevića, Filipa Markovića, Darka Brašanca i golmana Živka Živkovića.

Marković: Bolja smo ekipa!

 

Mladi fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je da veruje u dobar početak nove sezone i plasman crno-belih u Ligu šampiona.

 

"Zadovoljan sam kako smo odradili celokupne pripreme na Tari i Sloveniji. Očekujem da na pravi način počnemo novu sezonu, hoćemo da pobedimo već na Malti i da olakšamo sebi posao u revanšu. Krajni cilj se zna - plasman u Ligu šampiona", rekao je Marković "Tanjugu" i dodao: "Sigurno je da smo bolja ekipa, ali verujem da ima još prostora i vremena da se dodatno uigramo".

2024 © - Vesti online