Ponedeljak 16.07.2012.
11:36
Danas

"Tadiću je bolje da ćuti!"

"Tadić tvrdi da novu vladu prave tajkuni, a zna se da su najbogatiji ljudi u ovoj zemlji upravo članovi DS i to njegovi najbliži saradnici. Mogla bih da kažem 's kim si, takav si' "
 

Kada je reč o kadrovskim rešenjima naprednjaka, Mihajlovićeva kaže da će se ona znati na sednici Glavnog odbora SNS, koja će biti održana ove nedelje.

-Imamo dosta stručnih i iskusnih ljudi, ali mnogo važnije je da oni nisu sami, da imaju dobar tim. Važno je i da se što pre krene s radom.

Tadić: Nova vlada po želji tajkuna

Na medijske spekulacije da SNS fale dobri kadrove, pa ih zato traži po drugim strankama, Mihajlovićeva odgovara:

- Mediji su posebna rana ovog društva, o čemu je i hrabra Verica Barać pisala u Izveštaju o stanju u medijima. Govorilo se i da SNS nema program, pa se ispostavilo da je najbolji. Činjenica je da nema te političke stranke koja može da okupi baš sve stručne ljude, ali zato postoje otvorene stranke, kao SNS, koje uvek pozivaju sve koji znaju i žele da rade za svoju zemlju da se pridruže.

Ona nije želela da precizira da li su tačne informacije da je SNS nudila ministarska mesta Milici Delević, Goranu Ješiću, Vuku Jeremiću i Rasimu Ljajiću.

2024 © - Vesti online