Nedelja 15.07.2012.
18:46
jutarnji.hr

Bolesnim pohotnicima prodavala maloletne ćerke za novac

Majka je decu prodavala kao robu
 

Majka je prvo primoravala svoju 17-godišnju ćerku da pruža seksualne usluge za novac, ali kada su “mušterije” to zahtevale, primoravala je i svoju mlađu ćerku od 12 godina.


Starija sestra će uskoro da rodi drugo dete, a do sada nije utvrđeno ko je otac prvog deteta. Dve još starije sestre, koje imaju 22 i 24 godine, pobegle su iz ovog pakla i udale se.


Prekoputa kuće strave živi i otac ovih devojaka, koji je zbog povrede na radu ostao nepokretan. Majka, koja više od njega nije imala koristi, izbacila ga je iz kuće i počela je da prodaje svoje ćerke za seksualne usluge. Nesrećni čovek, nemoćan da pomogne, brzo se propio.


Niko do sada nije prijavio slučaj nadležnima. Dve starije sestre odmahuju glavama i kažu da o tome ne mogu da pričaju.


Kada je policija upala u kuću izbavila je 12-godišnje dete iz kandži bolesnog pedofila, uhapsila je majku, a devojčice je prebacila na sigurno.

I šef policije navraćao u kuću

Na pitanje komšija zašto neko iz policije nije ranije došao da spasi ove devojke nego su ignorisali pozive zabrinutog komšiluka, jedan od policajaca je odgovorio:


“A šta da radim kad i moj šef uveče ide kod njih.”


Kada je jedna od komšinica čula da je majka počela da nudi i 12-godišnju kćer non stop je zvala policiju, sve dok se policajci nisu pojavili na pragu te kuće.


Komšinica kaže da je više puta pokušavala da razgovara sa majkom nesrećnih devojčica, sve što je od nje čula bilo je:


“Nisam ti ja kriva što i ti nemaš žensku decu, pa ne možeš kao ja.”

Socijalna pomoć išla na poker aparate

Komšinica priča da je majka socijalnu pomoć trošila na poker aparatima, pa bi od komšija tražila da joj pozajme pare navodno za mleko, a novac bi ponovo potrošila na aparatima.


“Decu je prodavala po 100 kuna (nešto više od 13 evra), a za 150 kuna (20 evra) mogli su imati istovremeno i nju. Pred kućom je znalo da bude parkirano i nekoliko automobila, valjda su čekali u redu. Osim iz Like, bilo je tu zadarskih, šibenskih i splitskih registracija. Dolazila su gospoda, pijanaci. Nije birala” pričaju komšije.


Kada ju je nedavno komšija koji ima mesaru pitao zbog čega to radi i molio je da prestane da podvodi decu, majka mu je bezobrazno odgovorila:


“Je li ovo tvoja roba? Jeste. I ti je prodaješ. Je l’ tako? E vidiš, tako i ja imam svoju robu. I ja je prodajem.”

2024 © - Vesti online