Subota 14.07.2012.
14:12
S. Đurić - Vesti

Crna Gora za tezge, Turska za uživanje

 

Ovogodišnji odmor Lepa Brena je započela porodičnim splavarenjem na Tari, a kao i prethodnih godina na more će odlaziti više puta tokom leta. Sa suprugom i decom verovatno će otići do Floride gde imaju kuću, a u planu je i krstarenje.

Nataša Bekvalac već je bila na Ibici, ali radno zbog snimanja spota, redovno gostuje na Crnogorskom primorju, pa se tu i tamo okupa, ali pravi odmor za nju biće kada sa ćerkom Hanom otputuje u Tursku.

BRČKANJE NA JAZU: Radmila Manojlović

- Jul je za mene radan, bez obzira što pevam na crnogorskom i hrvatskom primorju, a na pravi odmor idem u avgustu. Odmaraću se sa ćerkom Hanom, a društvo će nam praviti moja sestra Kristina sa svojom ćerkom Petrom. Mislim da ćemo ići u Antaliju - rekla je Nataša.

U Turskoj će ponovo letovati i Goca Tržan, naravno sa svojom naslednicom Lenom, ali i prijateljima.

- Planirala sam da odsednemo u hotelu Amar dolče vita koji se nalazi u Kemeru. Ne znam još kada putujemo, ali ne mogu da dočekam da krenem. Mnogo se radujem što ću uživati tih deset dana - kaže Goca Tržan, koja ne želi da priča koliko novca će odvojiti za odmor, ali prema podacima turističkih agencija u Beogradu deset dana u ovom hotelu košta oko 1.500 evra po osobi, s tim što će sigurno dobiti popust za devojčicu. Pošto nije radila osam meseci zbog kućnog pritvora, Ceca ovog leta neće lenčariti već će pevati skoro svaki vikend.

KONCERTI NA TRGOVIMA: YU Grupa
 

Kratak predah između tezgi iskoristila je da otputuje do Kipra i svoje kuće u Aja Napi da obiđe decu i snimi spot. Verovatno će, ako bude stigla još koji put otići do kiparskih plaža ovog leta.

Na Kipru, ali svega nekoliko dana boravila je i Severina Vučković sa sinom kao gost kod svekrve i brata njenog nevenčanog supruga Milana Popovića. Ali, pravi odmor za nju biće kada se sa sinom ispruži na nekoj od plaža u rodnom Splitu.

Najzaposlenija Grandova pevačica Radmila Manojlović već se brčka u moru i to na plaži Jaz nadomak Budve, ali samo za potrebe snimanja spota za pesmu "S mora na planinu". Kako je nedavno rekla, za nju odmor počinje u oktobru kada će sa dečkom Milanom Stankovićem otputovati na neku daleku, egzotičnu destinaciju. 

Keba voli dvorište


- Nemam još ništa zacrtano gde ću. Već tri godine nisam išao na odmor, pa ćemo supruga i ja možda do Crne Gore ili Turske. Ne volim daleko da putujem kada je u pitanju odmor. U poslednje vreme sve više mi se sviđaju šume i planine, a najlepše mi je u mom dvorištu gde se najbolje opustim - kaže Dragan Kojić Keba. 

 

Vredni rokeri


Većina rokera ovo leto provešće na sceni. Grupa Van Gog je zakazala koncertnu turneju, a kako uporedo pripremaju i novi album leto će provesti u studiju i na nastupima, a vredni su i članovi Ju grupe.


- Mi najviše i radimo leti i to po Srbiji. Organizuju se razni bajkerski skupovi, na kojima sviramo i pevamo, koncerti na trgovima i eto nam posla - kaže Žika Jelić. 

2024 © - Vesti online