Četvrtak 12.07.2012.
19:26
Beta

Otvorene kapije 13. Egzit festivala

Na glavnoj bini, Mejn stejdž večeras će nastupiti legende pop muzikeiz Velike Britanije Duran duran, a njihov nastup prema bi trebalo da počne tačno u ponoć. Na najvećoj festivalskoj bini atmosferu će pre glavnih zvezda zagrejati Bet Dito i bend Gosip.

 

Četvorodnevni program Mejn stejdža počeće u 20 časova nastupom benda Kriške iz Beograda čiji je istoimeni debi album dostupan za besplatno skidanje sa internet sajta Egzit lejbl on-lajn izdavačke kuće.

Prve večeri festivala na Fjužn bini sviraće Lajn aut iz Sombora, Hajp iz Zrenjanina, Blok aut iz Beograda i Edo Majka iz Zagreba, kao i Pompeja iz Rusije i Tvistid piglet iz Britanije.

U popularnoj Dens bini na kojoj je pretežno zastupljen elektronski zvuk, u 3:30 sati nastupiće di-džej Avići, zatim sledi Feliks da hausket, a Brodinski će nastupiti poslednji, posle 6 sati ujutru.

Posetioci festivala večeras će moći da uživaju na više od 20 bina s različitim muzičkim sadržajima, a prvi put ove godine postavljen je i Pip šou stejdž na kojem program počinje u 21 čas projekcijom umetničkog erotskog filma.

Festival Egzit trajaće do 15. jula, do kada će nastupiti preko 400 izvođača iz celog sveta.

2024 © - Vesti online