Petak 13.07.2012.
08:00
Vestionline

Dodiri koji ga izlude... tamo dole

    Uobičajene gore-dole pokrete zamenite maštovitim uvrtanjima i stiskanjima
  • Lagano udarajte jagodicama prstiju gore-dole po njegovom penisu, kao da svirate klavir jednom rukom. To pospešuje dotok krvi u sunđerasto tkivo penisa što će partneru pomoći da postigne dugotrajnu erekciju.
  • Milujte ga tako da kožu povlačite ka dole što će je učiniti zategnutom, a vašem dodiru izložiti skoro sve najosetljivije nervne završetake. Zatim drugom rukom uhvatite glavić i klizite po njemu gore-dole. Upotrebite kap lubrikanta kako ne biste nadražili osetljvu kožu.
  • Stavite njegov penis između vaših dlanova i koristeći ruke poput reketa za ping-pong vrlo lagano ga prebacujte iz jedne ruke u drugu. Brzi dodiri delovaće osnažujuće i poačaće cirkulaciju ka površini kože.
  • Napravite znak OK oko glavića i lagano prstima krenite prema korenu penisa, a drugom rukom odmah krenite da ponavljate taj pokret i tako naizmenično. Ponovite nekoliko puta, a onda promenite smer (od korjena prema glaviću) kako biste ga još više uzbudili.
  • U jednu stisnutu šaku stavite donji deo penisa, a u drugu gornji (obe ruke trebalo bi da su namazane s malo lubrikanta), a zatim lagano okrećite ruke u suprotnim smerovima kao da cedite mokri veš. Ovo radite vrlo lagano.
  • Pomoću palca i kažiprsta napravite prsten oko korena penisa i nežno stiskajte krečući se ka vrhu. Na ovaj način vaši prsti postaju prsten za penis koji pomaže da se krv zadrži u njemu i poveća užitak, a kombinacija pritisaka održaće vašeg partnera živahnim.
2024 © - Vesti online