Četvrtak 12.07.2012.
14:45
telegraf.rs

Ovaj momak je Pokojna Mileva

Boris Trivan, Srbiji poznatiji kao Pokojna Mileva

Ovaj grafički dizajner i direktor marketinga jedne beogradske firme, potvrdio je da stoji iza lika i dela legendarne tviterašice.

"Stojim iza profila 'Pokojne Mileve' na Tviteru koji ima 29.500 pratilaca i iza Fejsbuk strane koja ima čak 119.500 fanova. Očigledno je da nekome smeta, pošto sam pre mesec dana kontaktirao porodicu gospođe Perić i rešio sve nesulgasice. Oni su vrlo ljubazni, a ja sam promenio sliku na profilu. Pokojna Mileva sad ima oči i usta moje bake Marije, a frizuru i bisere kraljice Elizabete. Ne postoji osnov da tuže", rekao je Trivan, koji sumnja da iza napada na njega stoji neka uvređena "zvezda" koju je Mileva prozivala.

Tvorac popularne tviterašice nije hteo mnogo da otkriva o sebi. "Imam 33 godine, bavim se umetnošću i živim u Beogradu".

U Posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal tvrde da porodica preminule gospođe Perić mora sama da dokaže ko stoji iza spornog naloga.

"Dela protiv ugleda i časti se ne gone po službenoj dužnosti, već sam oštećeni mora da podnese tužbu. Porodica u tužbi može da navede na koga sumnja, a sud sam odlučuje da li će to prihvatiti. Mi ne istražujemo ko stoji iza profila u privatnim tužbama, niti nam je to sud ikada naložio", kažu u Tužilaštvu.

2024 © - Vesti online