Četvrtak 12.07.2012.
07:20

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/print.phtml on line 37

Nađen auto Srbina presečenog napola

Policija u mercedesu Bečlije Miloša N. traži otiske prstiju i DNK ubice, ispituje navigacioni uređaj i pređenu kilometražu

Automobil vredan 44.000 evra pronađen je u 14. bečkom okrugu. Sada se krim-tehničari spremaju da pretraže svaki deo automobila kako bi našli tragove, možda čak i otiske prstiju i DNK ubica. Takođe, biće ispitani navigacioni uređaj i pređena kilometraža kako bi se utvrdilo kretanje žrtve uoči smrti.
 

Serija kasapljenja


Miloš je drugi bečki trgovac kolima koji je raskomadan u poslednje vreme. Da podsetimo, telo Milenka Marinkovića (58) nađeno je u Bečkoj šumi, ali bez nogu. Međutim, policija negira da su ova dva zločina povezana. Kao što smo pisali, zbog sumnje da je ubio Marinkovića, uhapšen je srpski državljanin Jozef E. (61), takođe trgovac kolima.

Kao što smo pisali, Miloš N. živeo je u Drugom bečkom okrugu, a bavio se prodajom polovnih automobila. Posedovao je auto-plac u 19. okrugu.


Njegove kolege kažu da je često nosio sa sobom velike svote novca, a i puno zlatnog nakita. Stoga policija pretpostavlja da je pljačka mogla da bude motiv zločina.


Da podsetimo, u bečkoj policiji navode da je obdukcija pokazala kako je Miloša ubica dva puta udario u glavu, od čega su naprsle kosti lobanje, a zatim je njegovo telo presekao testerom napola. Komadi tela bačeni su u kanale s obe strane puta pored jezera Vinervaldze. Sumnja se da iza ovog surovog zločina stoji srpska mafija koja se bavi švercom automobila i auto-delova.


Milošev nestanak prijavio je njegov sin Elvis prošlog utorka. On i supruga Rosa poslednji put su ga videli u ponedeljak. U sredu je Elvisa nazvao nepoznati muškarac i tražio da plati 50.000 evra. Zapretio je da će ubiti Miloša ako to ne učini.


Policija veruje da je Miloš već bio mrtav kada je otmičar pozvao telefonom njegovu porodicu da traži otkup. Inspektori su sada razgovarali sa Miloševim rođacima, prijateljima i poznanicima. Portparol policije Regina Štajrer dodaje da Miloš N. nije imao dosije.

2024 © - Vesti online