Sreda 11.07.2012.
21:12 >> 23:27h
Beta, Blic

"Pacov" uhapšen sa arsenalom Zemunskog klana

Mlađan Mićić Pacov uhapšen tokom produženog vikenda

Mediji prenose da je Mićić, nekadašnji bliski saradnik Zemunskog klana, na izdržavanju zatvorske kazne u požarevačkoj Zabeli zbog trgovine narkotika, a uhapšen je tokom slobodnog produženog vikenda i kod njega je nađen arsenal oružja.

"Blic" je objavio da je kod njega pronađeno ukupno 20 komada automatskih pušaka tipa "hekler" i pumparica, kao i plastični eksploziv, a veruje se da je ovo oružje pripadalo Zemunskom klanu.

Mićić, zveni "Pacov" uhapšen je u akciji "Sablja", a na nekoliko slobodnih dana je pušten iz Zabele. U požarevačkom zatvoru je imao status "slobodnjaka". Kao organizator takozvane Požarevačke grupe koja se bavila trgovinom narkoticima na području Požarevca i Jagodine, i njenim 'izvozom' u Austriju i Švajcarsku, osuđen je decembra 2004. godine na jedinstvenu kaznu od deset godina zatvora.

Svim članovima Požarevačke grupe presudom je oduzeta nezakonito stečena imovina, a najveći ceh platio je upravo Mlađan Mičić koji je ostao bez 178.000 evra, jer ih je, utvrdio je sud, zaradio trgujući narkoticima.

2024 © - Vesti online