Sreda 11.07.2012.
10:49
Blic

I Milica u "Otvorenim vratima"

Priznaćete da serija ne bi imala svoj šarm bez "male" Milice koju je igrala svojevremeno fantastična Sofija Jović
 

Sofija, koja danas ima 30 godina, još od srednje škole živi u Njujorku. Ona je na jednom forumu poručila fanovima da se raduje nastavku serije iako ne zna šta junake čeka i kako će sve izgledati nakon punoletstva serije.


- Drago mi je da je serija svima ostala u tako lepoj uspomeni i da se često reprizira. Radujem se što sam dobila poziv da učestvujem iako još ne znam šta nas čeka i kakav je scenario. Živim u Njujorku i nadam se da se to u skorije vreme neće menjati. Radim kao psiholog i pomalo se bavim istraživačkim radom - napisala je Sofija.

U ambicioznom projektu glumice i producenta Bojane Maljević učestvovaće kompletan prvi sastav glumačke ekipe, sa izuzetkom preminule Olivere Marković. Glavna zasluga za serijal koji podrazumeva odličan posao pre nego je snimanje i počelo pripada Maljevićevoj, koja ističe da je ponosna na sebe što je uspela da okupi sve glumce.

- Moja supermoć je da Vesna Trivalić, Lane Gutović, Bogdan Diklić, Nikola Đuričko, Zoran Cvijanović, Sofija Jović i ostali zajedno ponovo stanu ispred kamere u "Otvorenim vratima" - rekla je Bojana Maljević, čija će producentska kuća „Monte Royal Pictures“ stati iza serije.

Ni Vesna Trivalić nije krila oduševljenje zbog novog snimanja.
- Ne mogu da se setim primera da je u istoriji naše televizije ikada rađen nastavak neke serije sa istom ekipom nakon skoro dve decenije. To je vest koja me je obradovala i uznemirila. Vrlo dirljivo, verujte - rekla je.

Prisetimo se kako porodica Anđelić-Jakovljević u "Otvorenim vratima" igra pantomime!

2024 © - Vesti online