Ponedeljak 09.07.2012.
21:32
pulsonline.rs

Milan Tarot prorekao sudbinu Seki Aleksić

Seka da se čuva muškarca tamne kose u svetlim bermudama
 

Bliža budućnost - U poslednje dve godine period smirivanja, duhovno napredovanje i novi smer u životu. Seka se ludo raduje praznicima i slavama. Karte koje su izašle za ovaj trenutak; 9 pentakla, 10 štapova, 4 mača, Vitez pentakla govore o velikim zaradama, a ujedno i velikim troškovima. Puno svirki, ludovanje, more, zabave mnogo će je oraspoložiti, ali treba da se pazi posebne poslovne prilike gde će osoba, menadžer, vođa neke firme tamnije zalizane kose i svetlih bermuda pokušati da je ne plati i prevari.

Karta Kraljica Mačeva opisuje njenu dobru koleginicu svetlije kose, vrlo inteligentnu koje treba da se i dalje drži, ona jako pozitivno utiče na nju. Karte Luda, 7 pehara, 2 mača ukazuju da joj prijatelji pripremaju iznenađenje koje će pamtiti ceo život. Jedan izuzetan dogadjaj u Avgustu koji će je jako inspirisati - Seka će se punom parom vratiti u studio i napisati pesmu svoje karijere. Bračni život stabilan, proširenje porodice najkasnije u 2014.

Tarot savet - Seka ima jako dobre šanse da predstavlja Srbiju na Eurosongu 2015 ako popije 1 litar piva na otvaranju ovogodišnje Olimpijade, da ima nokte dužine 4 santimetra plave boje.

2024 © - Vesti online