Ponedeljak 09.07.2012.
12:53
Vestionline, Ag.

Krstić: Ako ostane Kirilenko, ostajem i ja!

Ostajem u Moskvi - Nenad Krstić

"Imam ugovor sa CSKA i opciju da mogu da odem u NBA i istina je da postoje ponude iz SAD, ali rok za slanje odgovora njima je 15. jul pa imam još vremena“, rekao je Krstić.

On je na okupljanju reprezentacije u hotelu Zira u Beogradu istakao da je moguće i da ostane u Moskvi.

"Jedno je sigurno, CSKA ne bih menjao ni za jedan drugi klub u Evropi. Uslovi u Moskvi su dovedeni do savršenstva po svakom pitanju. Ima istine u tome da ako Kirilenko ostane u Moskvi, ostajem i ja“, istakao je Krstić, u tom, momentu ne znajući da je Rus nagovestio da će ostati u domovini.

Krstić je došao na pripreme reprezentacije za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2013. godine, ali je zbog povrede skočnog zgloba njegovo učešće u njima pod znakom pitanja.

"Usred meča sa Panatinaikosom osetio sam da je nešto u zglobu puklo i pojavio se otok. Napravljena je loša dijagnoza i ja sam nastavio da treniram i igram rusko prvenstvo, što je dosta pogoršalo stanje mojih ligamenata. Početkom juna sam išao u Njujork kod doktora koji je radio sa Nju Džersijem i on mi je stavio onu plastičnu ’čizmu’. Skinuo sam je pre deset dana, radim redovno terapiju i potrebno je vreme da se prati stanje“, naglasio je Krstić.

2024 © - Vesti online