Ponedeljak 09.07.2012.
12:15
Vestionline, B92

Miha: Klupa "orlova" ostvarenje snova

Mihajlović je u Italiji prvo bio pomoćnik u Interu, a onda je vodio Bolonju, Kataniju i Fiorentinu, pre nego što je u maju preuzeo reprezentaciju Srbije.

"Svakako ću ponovo raditi u Seriji A. Uvek ću biti zahvalan Interu i Masimu Moratiju, kao i Fiorentini, jer sam imao šansu da treniram velike klubove. Ipak, mesto selektora Srbije je ostvarenje svih mojih snova“, rekao je Mihajlović u intervjuu za televiziju "Sky Italia“.

Mihajlović je u tom razgovoru dao i svoje mišljenje o Aleksandru Kolarovu i Dejanu Stankoviću, o kojima se ovih dana dosta priča u Italiji.

"Kolarov mora da igra u kontinuitetu i to govorim kao selektor. Znam vrlo dobro koliko on vredi, u pitanju je veliki igrač i zaslužuje svoje mesto u vrhunskom klubu“, rekao je Mihajlović i dodao:

"Stanković može još toga da pruži, još sezonu ili dve može da igra na vrhunskom nivou. Njegovo iskustvo može mnogo da koristi Interu“.

Između ostalog, Mihajlović se osvrnuo i na sukob Delija Rosija i Adema Ljajića, kojeg je selektor udaljio iz tima jer je prekršio pravilnik.

"Pogrešili su obojica, ali više Rosi. Takve stvari se rešavaju razgovorom u svlačionici. I mene je Alesio Čerči poslao, znate već gde, nije bilo prijatno, ali smo to rešili“, naglasio je selektor Srbije.

2024 © - Vesti online