Ponedeljak 09.07.2012.
11:29
Alo!

Vučić: Moja pamet ne dopire do Ikodinovića!

Naime, Dača je pre nekoliko dana svojim tvitovanjem pokazao da nije naklonjen prema politici Aleksandra Vučića. Izjavu Aleksandra Vučića prokomentarisao je na ovaj način:

Dača: Vi nas je*ete, pa nas rasturate; Vučić: Nisam u stanju da komentarišem takve stvari
 

- Slušam jutros radio i kaže Vučić da će što pre napraviti vladu da ne zamlaćuje više ljude. Ne, vi nas je*ete, pa nas rasturate - napisao je Ikodinović, pa dodao:

- Ako se sada grebe oko pozicija, zamislite šta će biti kada dođu na iste... Očerupaće i ovo malo što ovi pre njih nisu. Ako išta nisu. Boli ih uvo, imaju ovog što je uvek u poziciji i koji se uvek pita kako je moguće da je ekonomija uvek tako loša. Ko da sam je ja vodio.

Možda je Dača mislio da to neće doći do ovog političara, međutim, dobio je odgovor, i to prilično oštar.


- Nisam u stanju da komentarišem ovakve stvari. Očigledno je da moja pamet ne dopire do pameti gospodina Ikodinovića. To je uostalom opšte poznato - rekao je Vučić.

Na šta je mislio kada je rekao da je opšte poznato da do Ikodinovića pamet ne može da dođe, to ne znamo, ali je sigurno da funkcioner SNS-a zna o čemu priča.

Psovke na sve strane!

S obzirom na to da mediji poslednjih dana prenose sve šokantne "ispovesti" na internetu pomenutog vaterpoliste, nemoguće je ne primetiti koliko Danilo Ikodinović ima "bogat" rečnik. Na njegovom "meniju" se mogu naći sve moguće (i nemoguće) psovke, koje su postale svakodnevnica na društvenoj mreži "tviter". Žene mu najviše zameraju na rečniku, ali njega to po svemu sudeći ne dotiče, tako da se vulgarnosti ne odriče ni po koju cenu.

2024 © - Vesti online