Ponedeljak 26.10.2009.
17:37
Vestionline, FSS

"Orlovi" gosti u Belfastu

Fudbalski savezi Severne Irske i Srbije postigli su u ponedeljak sporazum oko ugovaranja prijateljske utakmice između najboljih reprezentacija naših zemalja, koja će biti odigrana u subotu, 14. novembra 2009. u Belfastu.

Reč je o prvom iz dva vezana termina predviđena FIFA međunarodnim koordinisanim kalendarom takmičenja u novembru ove godine, a podsećamo da je prošle nedelje potvrđeno odigravanje prijateljskog susreta 18. novembra protiv Južne Koreje u Londonu.

U narednim danima FS Severne Irske obavestiće FS Srbije na kom stadionu i u koliko sati će početi meč. Realno je očekivati da utakmica bude odigrana na Nacionalnom stadionu „Vindzor park".

Meč protiv Severnih Iraca je ugovoren na obostrano zadovoljstvo. Selektor Radomir Antić i igrači imaće dve dobre probe na svojevrsnom početku priprema za Svetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi.

Severna Irska je dugo bila lider Grupe 3 kvalifikacija za naredni Mondijal, u konkurenciji Slovačke, Slovenije, Češke, Poljske i San Marina. Ali, u poslednja dva kola izgubili su poziciju koja vodi na Svetsko prvenstvo, što nije pokvarilo opšti utisak o kvalitetima tima Najdžela Vortingtona.

2024 © - Vesti online