Subota 07.07.2012.
14:42
Opera 17

Zašto je išamarao i odbio ovakvu seks bombu?!

Ona je vatrenim plesom i svojim zavodljivim telom pokušala da ga osvoji, ali je dobila samo šamare i odbijanje!
 

Dunja je pre premijere pesme, a onda i spota, objasnila da je Zvezdana ustvari njen alter ego koji joj ne dozvoljava da poklekne pred problemima, već da nastavi da se bori za ono što smatra svojim plenom i ciljem u životu, te je logično da spot prati pomenutu radnju.

U pitanju je "ljubavna" priča ali na način na koji smo već navikli kada je Dunja Ilić u pitanju, te tako imamo priliku da vidimo kako pevačica pokušava da svoj plen zavede seksi plesom, a i kako dok je u bunilu zajedno sa drugaricama pokušava da ga dozove.

No, izgleda da njen seksi izgled i trud u ovom spotu ipak nisu uspeli da odobrovolje muškarca "za kojim bi i po tankim linijama hodala" i jedino što je dobila od njega jesu šamari!

- Reakcijama na pesmu "Noć je, Zvezdana" sam prezadovoljna, i sada jedva čekam da vidim kako će publika reagovati na spot. Kompletna ekipa je dala svoj maksimum kako bi spot bio u rangu inostrane produkcije, ali ne bih da dajem svoje mišljenje. Ipak ja sve što radim, radim zbog publike i njima dajem na procenu da odluče koliko i kako im se dopada spot - kaže skromno Dunja za Opera-17.com, iako za to definitivno posle ovakvog spota nema razloga.

Pogledajte ovaj, svakako dinamičan i zanimljiv spot.

Kako vam se dopada?  

2024 © - Vesti online