Petak 06.07.2012.
19:21
Kurir

Četiri godine je silovali muž, njegova rodbina, komšije

Pošto njena rodbina nije mogla da da dovoljno novca za miraz, nesrećna devojka (tada dvadesetgodišnjakinja) je tri godine provela zaključana u štali (ilustracija)
 

Sa 16 godina je ostala trudna ali su je naterali da prekine trudnoću. Trudnu su je zaključali u štalu s kravama i bikovima. Danima je bila bez hrane i vode, a komšije, rođaci i prijatelji su je konstantno silovali.

Posle tri godine mučenja, muž ju je za oko 750 evra rođacima koji su dali novac za miraz koji njen otac nije mogao da plati. I tamo su je držali zarobljenu i silovali je, piše Tajms of Indija. Noćna mora je postala još gora kada ju je, dok je bila teško bolesna, silovao još i komšija koji ju je vozio do bolnice. vozio.

Spas je stigla iznenada kada ju je sasvim slučajno njen rođak i sve prijavio njenom koji ju je uspeo spasiti i dovesti kući.

Sve su prijavili policiji koja je podigla optužnicu protiv 10 osoba - supruga, nekoliko njegovih rođaka i komšija. Optuženi su za okrutnost, prodaju maloletne osobe u svrhu prostitucije, silovanje, otmicu i zastrašivanje.

2024 © - Vesti online