Petak 06.07.2012.
13:37
Vestionline

Šta radite ako je auto parkiran u liftu?

 Zanimljiva promocija automobila
 

"Beograd, stambena zgrada, 10 spratova, 142 stanara. 6 skrivenih kamera, 1 lift. I jedan automobil koji može da se parkira svuda." Ovako počinje video koji promoviše novi "smart" automobil.

- Ova fora je ispala dosta dobra i nije urađena do sada zvanično nigde u svetu. Pod sloganom “smart - fits everywhere” snimili smo jedan viralni video, ubacili smo smart u lift i snimali reakcije. Ponosni smo što smo se prvi setili da to uradimo i to snimimo u Beogradu - kažu iz jedne lokalne marketinške agencije čiji je klijent kompanija "smart" za Srbiju.

Već pri prvim kadrovima neko će prepoznati naselje Belvil na Novom Beogradu što su za "24 sata" tvorci videa i potvrdili.

- Video je sniman na Novom Beogradu na nekoliko lokacija, a to su uglavnom Belvilu i Delta city, da ne otkrivamo previše. Snimali smo ga 15. juna i sve je bilo gotovo za jedan dan - dodaju.

Video je osmišljen po principu skrivene kamere gde je auto parkiran u lift jedne stambene zgrade, a potom su pomoću šest kamera snimane reakcije stanara i posetilaca.

- Neke scene su isplanirane, odnosno imali smo aktere koji su odigrali svoje uloge, ali većina videa je ipak sponatno snimljena - dodaju iz agencije.

Tvorci su želeli da dokažu da "smart" svojim dimenzijama može da se uparkira gde god poželite, pa pogledajte reakcije Beograđana koji su ga zatekli u liftu...

2024 © - Vesti online