Petak 06.07.2012.
09:34
Blic, Večernje novosti

Marina Andrejić traži ćerku nazad

Marina Andrejić sa ćerkom i sinom pre tragedije
 

Ukoliko Marina Andrejić bude dobila odštetu, iznos koji joj sleduje može da dostigne i deset miliona dinara, objašnjava sagovornik “Blica”. Advokat Stojanović je rekao da će nastaviti spor oko starateljstva nad Marininom ćerkom.

Apelacioni sud je u utorak, nakon održanog pretresa Marini Andrejić ukinuo pritvor u kojem je provela gotovo dve godine. Ona je prvostepenom presudom Višeg suda u Požarevcu bila osuđena na 20 godina zatvora.

Anđeli zabranjeno da vidi majku

Odlukom Centra za socijalni rad Veliko Gradište ćerki Anđeli Andrejić je bilo zabranjeno da vidi i poseti svoju majku u požarevačkom pritvoru. Svetlana Stojanović, direktorka Centra, nije mogla ništa da nam kaže o Anđeli: - U ovom trenutku ne mogu ništa da vam kažem o Anđeli Andrejić, jer smo mi u Centru tek u četvrtak veče, preko medija, saznali da je njena majka oslobođena svih optužbi. Marina Anđelić je, ako želi da dobije natrag svoje dete, dužna da sama pokrene proceduru za ukidanje starateljstva i povraćaj ćerke Anđele u njenu kuću - objasnila je Svetlana Stojanović.

2024 © - Vesti online