Petak 06.07.2012.
02:34
Kurir

Zaklao ženu zbog sumnjivih snimaka u mobilnom telefonu!

Foto: Ilustracija

Ovako je sagovornik "Kurira" opisao prizor koji je ugledao u menzi TE "Nikola Tesla", gde je prekjuče Aleksandar T, u nastupu ljubomore, ubio suprugu Tamaru.

Nakon nezapamćenog zločina Aleksandar je, navodno, šefu poslao SMS poruku: "Završio sam s njom", a zatim pobegao. Ipak, uhapšen je nekoliko sati kasnije u Zabrežju.

Stravičan zločin šokirao je i komšije supružnika u Ulici vojvode Bojovića.

"Najviše mi je žao njihovog sina B. T, izgubio je oca i majku u jednom danu. Ne znam ko će mu i kako reći da je ostao siroče! Jadno dete...", kaže komšinica. Ona dodaje da su Aleksandar i Tamara delovali kao srećan par.

"Nisam čula da su se svađali. Sa komšijama su bili u korektnim odnosima. Imali su sve i ne znam šta je to puklo u Aleksandrovoj glavi, pa da počini ovakvo zlo. Tamara je bila lepa žena. Radila je u menzi, morala je ponekad i da se saginje, a čula sam da ju je neko tako sagnutu slikao i da je posle te fotografije slao Aleksandru, praveći ga ljubomornim! Aleksandru je posle izvesnog vremena nešto kvrcnulo u glavi i ubio je Tamaru ni krivu ni dužnu...", ispričala je komšinica.

2024 © - Vesti online