Četvrtak 05.07.2012.
18:31
Vestionline, Beta

Stanković: Završiću karijeru u Interu

Ne menja dres - Dejan Stanković

"Završiću karijeru u Interu. Srećan sam ovde i uvek ću biti zahvalan predsedniku Masimu Moratiju. Ne mogu sebe da zamislim bilo gde drugde, želim da ostanem u Interu. Povremeno mi prolaze neke misli kroz glavu, ali ne mogu da vidim sebe kako odlazim iz ovog kluba", rekao je Stanković za italijansku televiziju 'Skaj sport'.

Stanković, koji je u maju operisao Ahilovu tetivu, istakao je da što pre želi da se vrati u formu.

"Lepo je kada dobijaš ponude u 33. godini, to znači da još nešto vrediš. Sada razmišljam samo o tome da se vratim u formu. Prošlo je dva meseca od operacije i želim da se što pre da se oporavim. Dobro se osećam i jedva čekam da počnem da trčim", kazao je Stanković kojeg je Vest Hem želeo da dovede ovog leta.

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije je u Inter došao na početku 2004. godine iz rimskog Lacija, a u karijeri je još nastupao za Crvenu zvezdu.

Branka: Forlan odlazi iz Intera, Žulio Sezar ostaje

 

Sportski direktor italijanskog Intera Marko Branka rekao je danas da će ugovor sa urugvajskim napadačem Dijegom Forlanom biti raskinut, a da će brazilski golman Žulio Sezar ostati u klubu.

 

"Blizu smo dogovora da raskinemo ugovor sa Forlanom i narednih dana ćemo znati više o tome. Što se tiče Žulija Sezara, on će ostati u Interu", rekao je Branka za 'Gazetu delo sport'.

 

Forlan je u Inter došao na početku prošle sezone iz Atletiko Madrida, dok je Žulio Sezar u klub stigao 2006. iz Kjeva.

2024 © - Vesti online