Četvrtak 05.07.2012.
12:30
Mondo

Sećate li se Beverli Hilsa?

Džejson Prisli (Brendon) Dženi Gart (Keli) i Luk Peri (Dilan)
 

"Ja i neki momci koje ćete možda i prepoznati", napisala je glumica Dženi Gert ispod fotografije koju je okačila na svoj Twitter profil.

Fotografija, na kojoj su zvezde nekada najpopularnije tinejdžerske serije "Beverli Hils, 90210", Džejson Prisli (42), Dženi (40) i Luk Peri (45) je postala prava senzacija na Internetu. Popularna trojka je poslednji put bila na okupu 1999. godine kada je prikazana poslednja, peta sezona popularne serije u kojoj su igrali tinejdžere Keli, Brendona i Dilana.

Junaci serije Beverli Hils

Šuškalo se i o nastavku u kojem bi opet trebalo da se pojavi originalna postava, ali od toga izgleda nema ništa.

Dženi trenutno nastoji da svoj život dovede u red posle razvoda od Pitera Fasinelija sa kojim ima tri ćerke. "Brendon" se bavi snimanjem serija, kao i "Dilan" koji se oprobao i kao producent.

Kada su u pitanju ostale zvezde i "Beverli Hilsa", svi su i dalje vezani za televiziju. Šenon Doerti (Brenda) je počela snimanje televizijskog filma "Witchslayer Gretl", Tori Speling (Dona) je postala mama i snima rijaliti, Ian Ziring (Stiv) snima komediju "National Lampoon's The Legend of Awesomest Maximus", Gabrijel Karteris (Andrea) je postala mama i snima seriju "Zločinački umovi", a Brajan Ostin Grin (Dejvid) sa lepom Megan Foks čeka dete.

2024 © - Vesti online