Četvrtak 05.07.2012.
04:06
Blic

Madžgalj "zaboravio" da vrati kredit banci

Uzeo novac i nestao: Marinko Madžgalj
 

Glumac i pevač popularne grupe "Flamingosi" uzeo je pozajmicu od nekoliko stotina hiljada dinara i više se nije javio. Kredit u banci podigao je pre tri godine.

"Pre nekoliko godina, kada se tek venčao glumicom Dubravkom Mijatović, uzeo je keš kredit u našoj banci. Od toga dana, pa do današnjeg, nije se javio i nije uplatio ni jednu jedinu ratu. Kredit nije velik. U pitanju je par hiljada evra, što glumcu ne bi trebalo da predstavlja problem jer, kako znamo, dosta radi. Bezuspešno smo pokušavali da ga dobijemo, ali on ne odgovara na poruke i pozive. Upravo zato, banka je odlučila da dug proda privatnim izvršiteljima, koji će naći načina da naplate potraživanja", rekao je za "Blic" zaposleni u banci koji je insistirao na anonimnosti.

Glumac nije odgovorio na pozive ni na kratki SMS koji su mu novinari poslali, kako bi saznali drugu stranu priče.

Podsećanja radi, Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatović otpočeli su svoju vezu 2007. godine, a godinu dana kasnije i zajednički život. U novembru 2009. Dubravka, koja je 10 godina starija od Marinka, rodila je ćerku Saru, ali o svojoj intimi nerado govore za medije. Prošle godine su prvi put igrali zajedno na sceni u predstavi "Doručak kod Tifanija".

2024 © - Vesti online