Četvrtak 05.07.2012.
08:00
net hr

Čista posteljina, a prljav seks

 Perem posteljinu samo da imam seks?!
 

Ponekad je u pitanju ljubav. U nekim drugim slučajevima radi se o čistoj požudi. Ili kako bi to neki, koji posteljinu uvek menjaju i peru subotom, rekli: je li vredan toga da promenim čaršafe mimo rasporeda.

Ovo poslednje možda ne zvuči romantično, ali morate priznati da je praktično, pogotovo za poprilično zaposlene ljude koji moraju biti organizovani kako bi bolje funkcionisali.

Da, ima nas svakakvih i svako sam odlučuje o tome kad je pravi trenutak za prvi seks s novim muškarcem.

Svatko ovoj temi pristupa na drugačiji način, pa tako ima i onih koji su odlučili da se  pridržavaju određenih pravila.


Ništa pre šest meseci

Mnogi bi se verovatno iznenadili kad bi im prijateljica koja je u vezi četiri meseca rekla da još nije bilo seksa. Ali neki imaju pravila kojih se drže.

'Može seks tek nakon šest meseci veze', pravilo je jedne od žena koje su podelile svoja iskustva vezana za ovu temu. A zašto? Nakon što je proslavila 30. rođendan, ne želi da igra neke igre kao pre. Ako sada pristane da se viđa s nekim muškarcem, to je samo jer ga vidi kao 'potencijalni materijal za brak'.

Ima i onih koji nisu za spontanost. Sve se mora odvijati po planu tako da izostaje ona strast koja se dogodi u trenutku. Zna se mesto i vreme, pa šta bude.

Zavisi od tipa muškarca

Neki drugi imaju jednostavniji pristup – sve zavisi od muškarca.

'Ako je dobar dečko, ali ne baš previše atraktivan, nakon tri izlaska. Ako je jako privlačan, 12 sati', rekla je neimenovana žena i dodala da je dobro obaviti to što pre jer ako je seks dobar, onda je to 'potencijalni materijal za neku dužu vezu'.

Šta je najbolje za vas?

Jedna od žena koja je razvedena navodi da nema potrebe dugo čekati:

'Ako postoji privlačnost i ako mi se muškarac zaista sviđa, zašto čekati. Ako sam nesigurna po pitanju dotičnog muškarca, onda idem izlazak po izlazak, dok ne budem sigurnija u to što želim', objasnila je.

'Ako naiđem na nekog o kome sam maštala i sve se poklopi, pristajem i na seks na jednu noć', dodaje.

2024 © - Vesti online