Sreda 04.07.2012.
14:22
J. Antonijević - Vesti

"I ja ću stvarati nove zvezde"

Pomagaću drugima
 

- Ja imam dosta ideja i smatram da moja karijera može da ima jedan totalno novi pravac. Kako godine budu odmicale, svoje iskustvo i talenat ću upotrebiti da znanje o šou-biznisu prenesem na mlađe kolege. A, zašto da ne, jednog dana baviću se stvaranjem novih zvezda. To bi mi bilo veliko zadovoljstvo i nešto od čega može da se napravi odličan posao. Biti producent i idejni tvorac novih zvezda je nešto što me inspiriše - rekla je Karleuša, koja sa novim poslom ne žuri.


- Za nekih 15 godina kada završim karijeru i umorim se od obaveza vezanih za koncerte i nastupe, ne planiram zauvek da odem iz šou biznisa, već ću nastaviti da stvaram i pomažem drugima.

 
Broji frizure


- Kratka paž frizura je nešto čemu se uvek vraćam. Ne znam zašto je moje šišanje izazvalo toliku pažnju. U toku karijere sedam puta sam nosila ovu frizuru. Volim nadogradnju kose, pa ću najverovatnije uskoro ponovo imati dugu kosu. Moja frizura je izazvala različite komentare, ali me to ne čudi, jer kad sam ja u pitanju uvek je tako - kaže Karleuša.

2024 © - Vesti online