Utorak 03.07.2012.
19:22
Vestionline, Beta

Viljaš-Boaš: Osećam privilegiju dolaskom u Totenhem

Ostao u Londonu - Andre Viljaš-Boaš

"Totenhem je veliki klub s jakom tradicijom i fantastičnom podrškom, kako na svom stadionu, tako i na celom svetu. Osećam se privilegovanim što sam trener tog kluba. Za mene je ovo jedno od najuzbudljivijih trenerskih mesta u Premijer ligi", rekao je Viljaš-Boaš na svojoj promociji na stadionu Vajt Hart Lejn.

Viljaš-Boaš je s Totenhemom potpisao trogodišnji ugovor, a na klupi će zameniti Harija Rednapa koji je otpušten sredinom prošlog meseca.

"Nekoliko puta sam razgovorao s predsednikom i Upravnim odborom i zaključili smo da delimo viziju za budući napredak kluba. Ovo je ekipa s kojom bi svaki trener na svetu voleo da radi i verujem da mogu da donesem mnogo uspeha klubu u narednim godinama", kazao je portugalski stručnjak.

Predsednik Totenhema Danijel Levi rekao je da je oduševljen što je Portugalac prihvatio da postane novi trener njegovog kluba.

"Viljaš-Boaš ima izuzetan ugled što se tiče tehničkog znanja i dobre organizacije. Neguje atraktivan i napadački stil igre. Deli naše dugoročne ambicije, voli da razvija igrače i neguje mlade talente", rekao je Levi.

Viljaš-Boaš je u karijeri trenirao Akademiku i Porto u svojoj zemlji, pre nego što je na početku prošle sezone preuzeo engleski Čelsi, gde je dobio otkaz početkom marta ove godine.

2024 © - Vesti online